Thermisch gedrag in gebouwen: Schep orde in de samenhang van natuurkundige processen

Bij nieuwbouw en renovatie krijgen ingenieursbureaus steeds vaker te maken met duurzaamheid, gezondheid van de gebruikers, energiebesparing en nieuwe circulaire bouwmaterialen. Dat maakt goede simulatie van thermisch gedrag in het gebouw een cruciale eerste stap in energieneutraal en circulair bouwen, met oog voor de gezondheid van de eindgebruiker.

Softwarebedrijf COMSOL publiceerde daarom recent een diepgravende whitepaper over het belang van het simuleren van thermisch gedrag in gebouwen. Daarin is aandacht voor grote trends als nieuwe circulaire bouwmaterialen en duurzaamheid. Opvallend is dat kleine veranderingen in het ontwerp van grote invloed kunnen zijn op de prestaties van het gebouw. Ook leest u dat het mogelijk is om met geavanceerde software te simuleren hoe verschillende natuurkundige processen op elkaar inwerken.

Vul je gegevens hieronder in en download de white paper:

Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met ons privacy statement Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd.